Ridhuset

https://www.edibooking.com/ossjo-gard

Anläggningskort

All ridning på gårdens anläggning är avgiftsbelagd, antingen genom anläggningskort eller engångsbetalning. Anläggningskorten är personliga.

Anläggningskort för 2020:

Helår: 1-2 hästar 2500 kr/år, 1000 kr/år för varje ytterligare häst.

Helår för uppstallad ryttare: 1-2 hästar 1500kr/år, 900 kr för varje ytterligare häst.

Halvår: 1-2 hästar 1500 kr/halvår, 500 kr/halvår för varje ytterligare häst.

Halvår för uppstallad ryttare: 1-2 hästar 750 kr/halvår. 

I anläggningskortet ingår tillgång i Stora ridhuset, dressyrbanan och stora uteridbanan samt gårdens hindermaterial. Använder man hindermaterial ska det plockas undan efter användningen.

Engångsavgiften är 100 kr/gång

All ridning av ryttare utifrån ska anmälas via bokninssystemet. Även om man har ridhuskort. Detta för att de uppstallade ryttarna ska känna till när det kommer hästar så att man kan planera. Vi har en del unghästverksamhet på gården som ibland kräver hänsyn. Det finns en kommentarsruta du ska fylla i när du bokar. Vi vill veta vad du planerar att göra med din häst så att vi kan anpassa oss och hjälpas åt för bästa trivsel. Du kan t ex skriva rida, tömköra, longera, jobba med bommar osv. Det är extra viktigt att du informerar om du tänker hoppa. Den som först har bokat timmen bestämmer om det blir hoppning. Bokar du som tvåa eller senare så kan du inte boka hoppning. Då får du välja en annan tid.

När du bokar din tid så förvinner den timmen från bokningskalendern men går att boka via SMS (070-929 83 30) om ytterligare ryttare vill rida samtidigt. Max 5 bokade per timme.

Vill du ha ridhuset för dig själv så måste det framgå av bokningen. En enskild timme kostar 300,-. 

All bokning måste ske senast kl 18.00 dagen före bokningsdatumet. Du kan inte boka strax innan du kommer bara för att det ser ledigt ut i kalendern. Absolut senast kl 18.00 dagen innan. Bokning som påverkar andra ryttare t ex löshoppning, kurser osv ska även noteras på den stora whiteboarden. Skicka ett SMS och be om hjälp att notera på tavlan om du inte själv kan göra det.

Alla mockar efter sig i ridhuset samt vid parkering/avlastning eller där hästen lämnar gödsel efter sig. 

Det finns toaletter i ridhuset som får användas under ansvar.

Innanför stora porten där ekipaget går in finns en stor whiteboard med uppdaterad information.

 

Välkommen

Betalning sker till gårdens swish nummer 1234 32 63 28. Glöm inte att ange namn på betalningen. En lista på vilka som löst anläggningskort kommer att sättas upp i ridhuset. Genom att lösa ett kort accepterar ni även att ni står med på denna lista. Detta för att underlätta för gårdens personal.

All ridning på gårdens anläggning sker på egen risk!